EU-valet 2019 oj, vad händer

Oj, vad händer i EU? En massa nazister, sånt vill vi inte ha. Slovakien har fått in Nazister i EU-parlamentet. De gillar tydligen rashygien i Slovakien. Undrar hur ”renrasiga” de egentligen är där. Jag trodde att den där delan av Europa var typ en smältdegel för allt sorters folk från öst- och mellan-Europa. Något verkar ha gått fel där med deras gener, för så korkade kan väl inget folk vara så att alla röstar in nazister? Det har även Grekland lyckats göra.

SD har kört med Nazistepropaganda mot S. De anklagar S för att få Tyskarna att typ ta över Sverige. Men snälla, borde inte ni vara glada då som är så tyskvänliga? Jimmie har inget hyfs. Han attackerar småtjejer. Har han inget bättre för sig?

Jag gillar att vänstern var stark och att S var stark. Lite stabilitet är bra i samhället, trots att S är utvattnat, har tappat sin själ och färg. De är ändå de som har mest erfarenhet och är de enda som är regeringsdugliga, så det är klart att de ska vara störst i EU. Tycker jag i alla fall.   Nä, jag är trött på politik och sent här, nu får jag hitta på något roligt att göra.

About the Author: Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *