Har börjat titta på hästar, behöver jag ett bra fallskydd?

Nä, jag måste övertyga honom om att köpa häst. Jag har börjat titta på hästar. Vårt hus och mark är perfekt för att ha häst. Oj vilka argument den mannen har. Han är rädd för hästar. Det tror jag inte alls på. Ock så är han rädd att jag ska ramla av och slår mig. Höga höjder? Han som varit på hustaket och byggt. Jag sa att okej då, jag kan ju skaffa mig en fallskyddsutbildning för säkerhetens skull. Eller i vilket fall så kanske jag får tryck upp en säkerhetssele i ansiktet på honom, Det bli mera skydd än vad den snubben har använt. Höga höjder? Skojar han?

Vet inte vad den snubben har i skallen. Nä, jag går vidare och tittar på hästar, stall och stalltillbehör. Vi har redan så fina ställen här det ska inte vara svårt att fixa en utehage och det är andra i området som har hästar. Jag Försöker ta med honom och bekanta sig med dom. han kanske börjar gilla dom så småningom. Jag vet inte. Jag vet inte vad han vill. Jag tror han är lat bara. Självklart går säkerhet först. Men jag tror att han är mer hästmänniska än vad han vill tillstå. Han är bara lat och inte vill ha omaket. Tramsar är vad han gör. Ska få se att jag får rätt, det blir häst, minst två stycken. Var så säker.

You May Also Like

About the Author: Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *