Nu gör vi om Moas rum

Nu ska vi göra om Moas rum, eller typ hon ska äntligen få eget rum. Det behövs. Förra helgen besökta jag min kompis Sara i Nyköping som också håller på att stöka i sin nya lägenhet så vi letade upp en jätte bra färgbutik. Så där fick vi råd om lite färg och tapeter. Så kunniga dom var! Men oj, jag visste inte att det fanns så många fina tapeter.

Det var mycket svårare att välja än vad jag hade trott innan. Fast nu tror jag att jag vet vad vi ska ha. På kvällen fortsatte vi att leta på webben och hittade fantastiska fototapeter. Såna visste jag nästan inte att man kunde köpa. Jag har sett något i nåt kontor eller i något café, men jag visste att det fanns så mycket. Perfekta tapeter för barnrum. Vi ska nog i alla fall dekorera en av väggarna, troligtvis med Disney-motiv. Kanske med Ella från Frost?

Jag blev i vilket fall jätteglad och Sara visade mig fina böcker som jag tittade i och själv funderar på att beställa. Nån i alla fall. Jag rekommenderar Home stories : personlig inredning och inspirerande idéer varmt. Bara 89 kr just nu på Adlibris, vilket fynd! Och så Färg & tapeter : inspiration, underhåll, reparationer, helt otroligt bara 29 spänn på CDON. Riktigt fynd och perfekt för alla som ska snygga till sin bostad.

Jösses så mycket inspiration man kan hitta över allt. Det är lätt att bli galen, men man får ju också lära sig att välja. Man måste ju typ veta vad man verkligen vill ha, vad som blir bäst och vad som passar en själv bäst. Så är det ju med allt i livet, inte sant? Men inspiration är ju det som liksom får hjärtat att ticka i vardagen. Kram!

You May Also Like

About the Author: Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *