Vi fortsätter att fixa huset

Det är skönt att ha ett eget hus, det är så ostört, privat och så kan man ju ha egen trädgård. Det är så mycket att sköta och att ta hand om. Men det är bra att bo i Bålsta, jag gillar Håbo och Bålsta. Vi flyttade hit för att min pojkvän har släkt här. Och så är det faktiskt rätt nära större stad. Nu har vi fixat färdigt väggar och har i princip inrett färdigt.

Ja, vad nu då? Vi har börjat fixa mer med stängsel och utomhusområdena. Men det är så mycket att göra. Trädgården är inte påbörjad än. Men vi har så fint och gott vatten här och den ska man ju ta hand om så vi har installerat Ecobox, ett minireningsverk. Det tycker vi är ett sätt att hjälpa till och ta hand om och vårda miljön och vattnet.

Men jag vil jul ha hästar också, men det vill inte dumskallen. Jag har hela tiden försökt övertyga honom om det. Jag tror han börjar inse att han inte kan få mig att tjata så jag fortsätter tills han ger med sig. Hästar måste man faktiskt ha. Varför bor man annars på landet med en massa fina stigar, nära hagar och öppna landskap? Inte vet jag. Men jag vet vad jag gillar och uppskattar i livet. Som en mysig picknick innan det blir alldeles för kallt. I morgon och i övermorgon ska det också bli fint väder är det lovat. Men så måste man jobba också. Vi får väl se om vädret håller i sig tills helgen. Hoppas och ta i trä. 🙂

 

Kram, Linnea

 

 

You May Also Like

About the Author: Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *